CNC Machining

Frezare | strunjire | 3 – 5 axe

Frezare – Strunjire CNC

Cutting CNC Router

3 – 5 axe

About Us

TEHNOLOGIE MODERNA DE FABRICATIE

Precizia, calitatea și consistența lucrărilor produse au plasat routerul CNC pe linia de producție de ultimă generație. Mașinile cu CNC sunt utilizate în sectorul producției de piese, proiectate pe baza modelelor 3D cu ajutorul programelor SolidWorks și SolidCam.

Producem prin așchiere pe centre de frezare cu comandă numerică, cu 3, 4 și 5 axe, piese din aliaje de aluminiu, cupru, plastic, titan, oțel sau altele în dimensiuni de până la 1200x600x600mm si router cnc 2500x1500x600mm.

Frezare CNC

Frezarea este procesul de prelucrare folosind freze rotative pentru a sclupta materialul avansând o freza într-o sculade de prelucrare. Acest lucru se poate face în sens diferit pe una sau mai multe axe, viteza capului de frezare și presiunea de apasare.

Strunjire CNC

Strunjirea CNC este un proces de fabricație care implică ținerea barelor de material într-o mandră și rotirea lor în timp ce se alimentează cu o unealtă piesa pentru a îndepărta materialul până când se obține forma dorită. 

Router CNC

Folosim mașini de tăiat router cnc cu axe x-y-z utilizat pentru debitarea diferitelor materiale, cum ar fi lemn, compozite, metale, materiale plastice, sticlă și spume.

CNC 3 &5 axe

Principala diferență dintre mașinile de frezat cu 3 axe și 5 axe este că piesa de prelucrat poate fi prelucrată pe o suprafata și cinci axe pe toate suprafetele. Ambele sunt procese care va permite să creați rapid și rentabil componente precise.

#techmbg

Serioziate, Calitate & Profesionalism

Seriozitate
Profesionalism
Fast delivery
Precizie
Design CAD / COM
Performanta
Masurare 3D
Printer/Scanner 3D
Router CNC

Order now

For us, no order is too small or too large.